Nederland Online Hot Koop
Valuta:
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Administratie van de Site (hierna "wij", de "Site") erkent het belang van de vertrouwelijkheid van persoonlijke informatie over Site gebruikers.

U kunt de site gebruiken zonder te registreren, maar de toegang tot sommige delen van de site, zoals Mijn account, is alleen mogelijk na aanmelding. Alle persoonlijke informatie wordt alleen voor de goede werking van de dienst.

Wij verzamelen en verwerken van persoonlijke gegevens, met uitzondering van degenen die vrijwillig zijn verstrekt.

Wij verzamelen en verwerken van persoonsgegevens voor de ontvangst en verwerking van orders, de communicatie met klanten voor de evaluatie en planning van bedrijfsprocessen, en gepersonaliseerde aanbiedingen voor onze klanten te ontwikkelen.

We verzekeren u dat uw persoonlijke gegevens niet aan derden wordt overgedragen, en het beheer van de site neemt alle mogelijke maatregelen om de gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, wijziging, openbaarmaking of vernietiging.

De betaling wordt u gevraagd om het CVV of CVV2 code van uw creditcard in te voeren. Maak je geen zorgen. Om uw gegevens te beschermen die we gebruiken de beste technologie op het internet. Beveiligde https-adres op het netwerk laat zien dat het vertrouwelijk. We maken gebruik van het beveiligingsprotocol SSL, waarbij alle persoonlijke en financiƫle informatie versleutelt. Dus u kunt er zeker van dat we garanderen dat het hoogste niveau van beveiliging voor elke bestelling die u maakt.

Als u het niet eens met het gebruik van uw persoonlijke gegevens, dan kunt u een bericht sturen naar de administratie van de site, die uw afwijzing van het gebruik van persoonsgegevens zal bevatten.

Nederland Online Hot Koop

Copyright © 2018 www.beaufortstudio.nl. Powered by Nederland Online Hot Koop
Uw ipadres is: 54.146.195.24     Loopschoenen Discount , goedkope basketbalschoenen , Classic Sport Schoenen , Nederland Online Hot Koop