Nederland Online Hot Koop
Valuta:
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Welkom op onze online winkel. Hier vindt u de volledige informatie over de scheepvaart en het rendement te krijgen.

Verzending:

1. Veilige Verzending gegarandeerd: Wanneer u de artikelen te bestellen en afrekenen, dan zouden we de informatie ontvangen en verwerken van de bestellingen binnen 24 uur, dit keer is opgenomen in het verzamelen van de goederen, verpakking, contact rederij en verzending van de goederen.

2. Dan het pakket zal worden verzonden na bevestigd, internationale verzendmethode EMS, DHL en andere opties die u kunt nemen. Wanneer de bestelling is verzonden, kunt u de tracking urls en cijfers op uw e-mail adres dat u gebruikt om te registreren op onze site. Als het product op voorraad is, kunt u binnen 5-8 werkdagen.

3. Zorg ervoor dat de juiste informatie die u verstrekt, zoals de geadresseerde, adres, e-mail, telefoon, enz. We zouden de goederen verzenden naar u op basis van de informatie, dus gelieve te bevestigen 100% correct.

4. Door de volgnummers kunt u het proces van uw bestelling te volgen. Beveiligde zending wordt gegarandeerd. Als u niet het pakket ontvangen in een maand vanaf de datum verzonden, neem dan contact met ons op en wij zullen volledig terugbetalen betaling.


Returns & Exchange

We doen ons best om u 100% tevredenheid. Als u wilt een terugkeer toe te passen, neem dan eerst contact op met onze klantenservice en de hoogte van de reden voor het retourneren. Alle items teruggestuurd naar ons moet volledig zijn in de originele staat met alle tags en labels: niet-gebruikte, niet gedragen, gewijzigd of gewassen, enz. Binnen 30 dagen kunt u genieten return service, over de periode nodig zullen we niet terug te keren of ruil . De verzendkosten van het rendement en uitwisselingen wordt opgeladen door de klanten.

Voor Returns:

Rendementen kunnen worden teruggestuurd binnen 7 dagen na ontvangst, moeten alle geretourneerde artikelen nog nooit gebruikt en in nieuwstaat. Alle geretourneerde verpakkingen moeten worden verzekerd. Zoals voor het retourneren van juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.


Voor Ruilen:

Wij accepteren alleen uitwisselingen voor nieuw, nooit gebruikt items met alle toebehoren en verpakking. Gelieve terug te sturen de artikelen binnen 7 dagen na ontvangst. Alle retouren moet verzekerd zijn, uitwisselingen zullen worden verzonden binnen 5-7 dagen na de terugkeer is ontvangen. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Belangrijke mededeling:

1. Hoewel we bieden gratis verzending beleid, hebben we geen betrekking op de verzendkosten voor terugkeer. Gezien de tijd en geld in beslag, we zeker op prijs stellen als u al uw vragen en zorgen duidelijk te maken voordat u uw bestelling.

2. Neem eerst contact op met onze klantenservice om het retouradres te verkrijgen.

3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verliezen als het geretourneerde pakket verloren gaan tijdens de verzending, moet originele postkantoor ontvangst worden gehouden om de schadevergoeding te vorderen.


Notice

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want dat we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 12-24 uur na het plaatsen van bestellingen, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Als vraagt ​​een annulering na de verzending, wordt de bestelling worden behandeld in overeenstemming met het terugkeerbeleid. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke punt.

Uw tevredenheid is ons streven, als u wilt meer bekend is over onze producten informatie, gewoon contact met ons op, wij zullen u zo snel mogelijk repareren.

Nederland Online Hot Koop

Copyright © 2018 www.beaufortstudio.nl. Powered by Nederland Online Hot Koop
Uw ipadres is: 54.146.195.24     Loopschoenen Discount , goedkope basketbalschoenen , Classic Sport Schoenen , Nederland Online Hot Koop